TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Csapasd a ritmust társasjáték

Csapasd a ritmust társasjáték

Csapasd a ritmust társasjáték

Jó a ritmusérzéked? Netán még a hallásod is? Tartsd a ritmust és figyeld a jeleket! A játékosok a We Will Rock You ritmusát játszák tapsolva és combjukat csapva. A soron következő játékos a ritmus "combcsapkodós" részénél első körben saját jelét mutatja, a következő ütemben pedig egy kiválasztott társáét. Tartsd észben a saját jeledet, mert ha a te jeledet mutatják, akkor neked kell átvenned a stafétabotot! 10 éves kortól, 4-12 játékos részére ajánljuk ezt a szuper társast, a Csapasd a ritmust!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 12 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (68)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 590 Ft

Részletek

A játék célja az, hogy minél tovább tartsd fenn a ritmust úgy, hogy közben a saját jelzésedet és az ellenfeled jelzését is megjegyezned és utánoznod kell. Egyre bonyolultabb és gyorsabb lesz a játék, ahogy előrehaladsz, és csak a legügyesebb játékosok tudnak majd kitartani a végéig.

A Csapasd a ritmust társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, akik legalább 6 évesek. A játék időtartama kb. 15-20 perc, így tökéletes választás lehet baráti összejövetelekre vagy családi vacsorákra is.

A játék elnyert több díjat is, köztük a "Toy Insider's Holiday Toys" díjat és a "Parents' Choice Recommended" díjat is.

Ha szereted az energikus és szórakoztató játékokat, akkor a Csapasd a ritmust társasjáték neked való! Garantáltan jó hangulatot teremt majd, és mindenki számára kihívást jelent majd a ritmus megtartása. Ne habozz, rendeld meg most és csapjatok együtt a ritmusra!

Adatok

Gyártó
CocktailGames
EAN
3760052142505
Cikkszám
55110

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!