TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metal Earth Star Wars First Order Snowspeeder űrjármű

Metal Earth Star Wars First Order Snowspeeder űrjármű

Metal Earth Star Wars First Order Snowspeeder űrjármű

A Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap (GLS szállítás esetén)
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 160 Ft

Részletek

A Metal Earth Star Wars First Order Snowspeeder űrjármű egy fantasztikus ajándék minden Star Wars rajongó számára! Ez a kiváló minőségű építőkészlet lehetőséget nyújt arra, hogy az igazi rajongók saját kezűleg építsék fel a világhírű sci-fi univerzum egyik legismertebb űrhajóját.

A Metal Earth építőkészlet kiváló minőségű acéllemezekből áll, amelyekből apró alkatrészeket kell kivágni és összeilleszteni. A részletes utasítások segítenek abban, hogy az összes elemet a helyére tudjuk illeszteni, így akár gyerekek is könnyedén el tudják készíteni ezt az igazán különleges játékot.

Ez a kitűnő játék 14 éven felüli gyerekeknek ajánlott, és garantáltan órákig lefoglalja majd azokat, akik szeretik a sci-fit és a Star Wars világát. A játékidő attól függ, hogy milyen ügyesen dolgozunk, de általában 1-2 óra szükséges ahhoz, hogy az űrhajó elkészüljön.

A Metal Earth Star Wars First Order Snowspeeder űrjármű már több díjat is nyert, és egyre népszerűbb a Star Wars rajongók körében. Ez az építőkészlet azért is remek választás, mert nemcsak a játék élményét nyújtja, hanem segíti a kézügyesség és a koncentráció fejlesztését is.

Ha szereted a Star Wars-t, és szeretnél igazi remekművet alkotni, akkor ez a Metal Earth építőkészlet a legjobb választás számodra. Csempészd be a galaktikus hangulatot a saját szobádba, és építsd fel a First Order Snowspeeder űrhajót!

Adatok

Gyártó
FascinationsMetalEarth
Mesehősök
Star Wars
EAN
32309012682
Cikkszám
58594

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek