TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Számláló

UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
UGEARS Számláló

UGEARS Számláló

Számláló oktatási mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 5.3*2.6*4.8 in (13.5*6.5*12.2 cm)
Csomag mérete: 8.1*7.4*2.5 in (20.5*18.8*6.3 cm)

Alkatrészek száma: 157
Az összeszerelés becsült ideje: 1-2 óra

Oktatási 3D puzzle számláló az Ugears STEM Lab által. Fedezd fel az AR-ben
- Kísérletezés: A modellhez tartozik egy zsebmodell-tanulmányfüzet, amely tartalmaz egy alkotástörténetet és a mechanizmus kialakítását, valamint magával ragadó és érdekes feladatokat.
- Merülj el a kiterjesztett valóságban (AR), tudd meg, hogyan használják a számlálót egy gyártósoron, és lépj vele interakcióba a dedikált Ugears alkalmazáson keresztül.
Ismerje meg a Számláló működését
A Számláló egy stilizált oktatási modell, egy interaktív tanulmányi útmutató a mechanizmushoz, kizárólag annak lényegi elemeinek és működési elveinek elsajátítására. Regisztrálja az ismétlődő műveleteket. Az "Odometer" nevű eszköz szerves részét képezi. A modell három hengeres fogaskerékkel rendelkezik, 0-tól 9-ig terjedő számokkal és egy genfi meghajtóval. Ez a kombináció lehetővé teszi egy érdekes mechanikai tulajdonság megtekintését: amikor a Geneva Drive mechanizmust használó kattintógomb oda-vissza mozgása a számokkal ellátott hengeres fogaskerekek forgómozgásává alakul. A számláló két lehetőséget biztosít az adatok regisztrálására: a testének tetején lévő kattintógombot, és az oldalán lévő forgókart. A kattintógomb megnyomásával vagy a fogantyú elfordításával a számláló egy helyet változik. Amikor a számláló átlépi a 9-et, a Geneva Drive elkapja a következő regisztráló hengert, és hozzáadja a számlálóhoz. Összességében a számláló háromjegyű kijelzője 1-től 999-ig terjedő értékeket tud regisztrálni. A számláló előlapját kinyithatja és kézzel visszaállíthatja. Próbálja ki a lépések számolását hazafelé menet. Vagy azt, hogy hány emberrel találkozik a parkban tett sétája során. Mit szólna ahhoz, hogy hány kék autó halad el a háza előtt egy óra alatt? Számold a lépcsőket otthon, az iskolában vagy egy barátodnál.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 480 Ft

Részletek

Az UGEARS Számláló egy fantasztikus oktatási modell, amely segít megérteni a mechanikus működési elveket. A modell kialakítása megfelelően ötvözi a szórakozást az oktatással, és lehetővé teszi az AR technológia használatát a valóságos élményekhez. A modell összeszerelése gyors és könnyű, és garantáltan órákra leköti a figyelmedet. A modell több mint 150 darabból áll, és az összeszereléshez szükséges idő körülbelül 1-2 óra. A modell 5,3 x 2,6 x 4,8 hüvelykes méretű, így könnyedén elfér a polcodon vagy az asztalodon. A modell alkalmas mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára, és együtt játszhatod az egész családdal. A modell ajánlott életkorát 14 év felett határoztuk meg, hogy biztosítsuk a biztonságos játékot.

Az UGEARS Számláló modell több díjat is nyert, és a STEM oktatásban is használják. A modell kialakítása lehetővé teszi számos oktatási tevékenység végzését, és a modellhez tartozó zseb-tanulmányfüzet segítségével a modell működésének és kialakításának megismerése még szórakoztatóbbá válik.

Ha szeretnél egy fantasztikus oktatási modellt, amely segít megérteni a mechanikus működési elveket, akkor az UGEARS Számláló a tökéletes választás számodra. Fedezd fel az AR-ben rejlő lehetőségeket, és merülj el a mechanikus világban, miközben élvezed a játékot. Ismerd meg, hogyan működik a számláló, és használd ki a modellben rejlő sokoldalúságot az oktatásban és a mindennapi életben. Rendeld meg most az UGEARS Számlálót, és fedezd fel a mechanikus világ rejtett kincseit!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121058
Cikkszám
57304

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!