TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell

UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell

UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell

Öreg toronyóra mechanikus modell
Modell mérete: 7.9*3.8*2 in (20*9.7*5.2 cm)
Csomag mérete: 8.3*3.6*1 in (21*9.2*2.3 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 44
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

Ez a gyönyörű DIY fából készült óratorony modell egy mechanikus szerkezetet formázó torony, óralappal, mozgó fogaskerekekkel, mozgó ingával, szeszélyes figurákkal és egy időjárás-lapáttal a tetején. Tekerd a nagy fogaskereket, hogy mozgásba hozd az óra mutatóit, az ingát és az időjárási lapátot. Az időjárásjelző lapát egy trombitás, aki egy szélben fújó zászlót tart. A komikus hatás kedvéért az óra forgó percmutatójára egy ember van felfüggesztve, aki az életéért kapaszkodik. Egy másik férfi felmászik egy létrán az óra alá - talán egy takarító vagy órajavító? Az óra mögött egy gyanúsnak tűnő alak lép be egy rejtett ajtón - tolvaj, aki az óratoronyban tárolja zsákmányát, vagy talán egy púpos, aki az ebédjét hozza vissza? Találd ki a saját történetedet, miközben pörgeted a fogaskerekeket, és nézed, ahogy a szerkezet életre kel.

Az óratornyok központi helyet foglaltak el a középkori és reneszánsz európai városok életében. A 11. században feltalált óratornyok vészhelyzet esetén riadót fújtak; istentiszteletre, esküvőre vagy temetésre hívták az embereket; nyilvánosan mutatták be egy város gazdagságát vagy fontosságát; és még prózaibb módon tudatták a városlakókkal, hogy mennyi az idő, egy olyan korban, amikor a legtöbb embernek nem volt órája, és otthon sem volt órája. Az óratornyok gyakran tartalmaztak érdekes díszítőelemeket és innovatív óraszerkezeteket. A legtöbb középkori és reneszánsz óratornyot az idő, a háborúk vagy a modernizáció elvesztette, de néhány még megmaradt az európai városokban - például a Torre dell'Orologio a velencei Szent Márk téren, a prágai csillagászati óra a tizenkét apostol körmenetével, vagy a Zytglogge a svájci Bernben.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 630 Ft

Részletek

Az UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell egy csodálatos lehetőséget kínál minden korosztály számára, hogy felfedezzék a középkori és reneszánsz időket egy mechanikus szerkezet segítségével. Az összeszereléshez elég egy óra, és már kezdeni is lehet a játékot. Az egyedi és részletes díszítéssel rendelkező modell 44 alkatrészre van bontva, ami biztosítja, hogy az összeszerelés során is élményekkel teli időtöltést kapjunk.

A modell mérete 7.9*3.8*2 in (20*9.7*5.2 cm) és a csomag mérete 8.3*3.6*1 in (21*9.2*2.3 cm), ami azt jelenti, hogy könnyen magunkkal vihetjük bárhová és bármikor játszhatunk vele. A modell könnyű szintű, így akár a gyerekek is könnyedén össze tudják rakni.

Az UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell két vagy több játékos számára alkalmas, és ajánlott életkor 14 éves kor felett. A játékidő körülbelül 1 óra, de a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezhetik a további játékot és az óra különböző részeinek mozgását.

Az UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell számos díjat nyert világszerte, és nem véletlenül. A részletesen kidolgozott modell részletei és mozgásai elképesztően látványosak és érdekesek. Az óratorony modell nem csak egy játék, hanem egy remek ajándék lehet mindenki számára, aki szereti a kihívásokat és a mechanikus szerkezeteket.

Vedd meg most az UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modellt, és élvezd az időutazást középkori és reneszánsz időkbe!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121409
Cikkszám
57324

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!