TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell

UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell

UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell

Spirális golyópálya mechanikus modell
Modell mérete: 11.2*10.4*10.9 in (28.5*26.3*27.6 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 266
Az összeszerelés becsült ideje: 6 óra
Szint: Haladó

A Spirális golyópálya mechanikus modell a negyedik modell az Ugears lenyűgöző, barkácsolt, fából készült mechanikus golyós futóutakból álló kollekciójában. Az emelő kétféle sínnel rendelkezik az emelkedés felgyorsítása érdekében: a fő spirálsín és a függőleges sínek. Forgasd el a kurblit, hogy a színes üveggolyókat felfelé emeld (a felhúzó kurbli kilenc fordulatonként egy golyó emelkedik) a három golyó tárolására szolgáló felső tárolóba. Onnan az üveggolyók izgalmas elemeken keresztül indulnak lefelé: egy nagy sebességű csúszda, egy függőleges kígyó és egy hegyi folyó.

Tervezőcsapatunk a Marble Run Spiral Hoist-et és a másik három golyófutamunkat (Chain Hoist, Stepped Hoist és Tiered Hoist) fantasztikusan önállóan is megalkotta, de moduláris elemekként is, amelyeket össze lehet kapcsolni egy szuper Marble Run-ba! Két vagy négy golyós pályát is összekapcsolhatsz a speciális csatlakozókkal (minden készletben benne vannak), így egy óriási márvány vidámparkot hozhatsz létre, különféle felvonókkal és akadályokkal, amelyeket lefelé haladva le kell küzdened. Az egyes szettek végén lévő csuklóval a golyókat vissza lehet küldeni az eredeti felvonóhoz, a szomszédos golyópályához, vagy felváltva a kettő között (ezt egy speciális súlyozott kapcsolóval vezérelheted).

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

19 450 Ft

Részletek

A Spirális golyópálya mechanikus modell összeszerelése nem csak szórakoztató, hanem kihívást is jelent a Haladó szintű barkácsolóknak. Az összeszerelési idő hat óra, de a végeredmény garantáltan lenyűgöző lesz. A modell méretei 28.5*26.3*27.6 cm, az alkatrészek száma 266, és a csomagolás mérete 37.8*17*3.4 cm.

A játék ideális 14 éves kortól, és bármennyi játékos játszhat vele. A játékidő eltérő lehet, attól függően, hogy milyen összetett pályát alkotsz a különböző moduláris elemekből. A Spirális golyópálya mechanikus modell nem csak egy egyszerű játék, hanem egy oktató játék is. A játék során a játékosok fejleszthetik a kreativitásukat és a problémamegoldó képességüket.

Az Ugears már több díjat is elnyert a fából készült mechanikus modellek tervezése és gyártása terén. A társasjátékokkal szemben a Ugears modelljei nem csak szórakoztatnak, hanem fejlesztik is a játékosokat. Az Ugears Spirális golyópálya mechanikus modell egy fantasztikus ajándék azok számára, akik szeretik a barkácsolást, a játékot és a kihívásokat.

Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni, amely fejleszti a problémamegoldó képességedet és a kreativitásodat, akkor az Ugears Spirális golyópálya mechanikus modell az Ön számára a tökéletes választás. A játék lehetőséget ad arra, hogy moduláris elemekből különböző pályákat építs, így a játék sosem lesz unalmas. Ne habozz, vásárolj ma egyet, és élvezd a szórakozást és a kihívást, amelyet az Ugears Spirális golyópálya mechanikus modell nyújt!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121492
Cikkszám
57327

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!